banner913
banner932
banner1012

Seçim suçu işleyen 6 kişi hakkında yasal işlem

banner1020

banner974
Seçim suçu işleyen 6 kişi hakkında yasal işlem

banner971
Polis, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimine yönelik oy kullanırken seçim suçu işleyen 6 seçmen hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre,  Lapta'da 148 nolu sandıkta oy kullanan bir seçmen ve Lefkoşa'da 83 nolu sandıkta oy kullanan bir seçmenin, oyunu kullandıktan sonra cep telefonu ile oy pusulasının fotoğrafını çektikleri tespit edildi.
Akdoğan'da ise 3 nolu sandıkta oy kullanan bir seçmenin, oyunu kullandıktan sonra, oy pusulasını sandığa atmadan önce sandık mahallinde bulunanlara oy pusulasını açarak gösterdiği saptandığı, her üç olayla ilgili yasal islem başlatıldığı açıklandı.
Ötre yandan seçim suçu işleyen 3 kişi daha tespit edildi ve haklarında polis tarafından yasal işlem başlatıldı.
Polis Basın Subaylığı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:
“Lefkoşa'da 184 nolu sandıkta oy kullanan bir seçmenin ve Taşkent'te 56 nolu sandıkta oy kullanan bir seçmenin, oyunu kullandıktan sonra cep telefonu ile oy pusulasının fotoğrafını çektikleri tespit edilmiştir.  
Lapta'da 131 nolu sandıkta oy kullanan bir seçmenin, oyunu kullandıktan sonra cep telefonu ile fotoğrafını çekip oy pusulasını sosyal medyada yayınladığı tespit edilmiştir. 
Her üç olayla ilgili yasal işlem başlatıldı.”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.