banner913
banner932
banner1012

Sahil Güvenlik, küçük Rahaf’a hayat oldu

banner1020

Mülteci operasyonu sırasında denizde tespit edilen ve soğuktan donmak üzere olan bir yaşındaki Suriyeli çocuk, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sayesinde hayata tutundu

banner974
Sahil Güvenlik, küçük Rahaf’a hayat oldu

banner971

 
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından 19 Aralık 2020 tarihinde yapılan düzensiz göç ile mücadele operasyonunda denizde tespit edilen ve soğuktan donmak üzere olan Suriyeli bir yaşındaki Rahaf Karim, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sayesinde hayata tutundu.
Edinilen bilgide bir yaşındaki Rahaf Karim’in hiportermiye girmek üzereyken tespit edildiği ve Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesi sonucu Karim’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
19 Aralık 2020 tarihinde Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tespit ettiği 11 düzensiz göçmeni güvenli bir şekilde kurtarıp Polis Genel Müdürlüğü'ne teslim edilmişti.
Bilindiği gibi hipotermi, vücudun uzun bir süre boyunca üretebileceğinden daha fazla miktarda ısı kaybetmesi anlamına geliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.