banner913
banner932
banner1012

Polisten sahte Euro uyarısı

banner1020

banner974
Polisten sahte Euro uyarısı

banner971
Polis, Bostancı’da MB666888880 seri numaralı sahte Euro tespit edildiğini bildirerek, para alım-satımı ve değişimi yapacak kişi ve kurumları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Polis duyurusunda dün Bostancı’da faaliyet gösteren iki ayrı markete müşteri olarak giden iki şahıs, tasarruflarında bulundurdukları MB666888880 seri numaralı 4 adet 50’lik ve 1 adet 20’lik sahte Euro banknotları yaptıkları alışverişlere karşılık söz konusu iş yerlerine vermek suretiyle tedavüle sürdüklerinin tespit edildiği bildirildi.
Söz konusu kişilerin arabalarında yapılan aramada, 14 50’lik, 1 10’luk ve bir 5’lik sahte Euro banknot daha bulunarak emare olarak alındığı kaydedildi.
Sahte paraların piyasaya sürülme ihtimali göz önünde bulundurulduğundan, ellerinde belirtilen seri numarası ile başlayan “50’lik, 20’lik, 10’luk ve 5’lik Euro” cinsi para bulunduran bankalar, döviz şirketleri, finans kuruluşları, marketler ve vatandaşlar ile para alım-satımı ve değişimi yapacak olan kişi ve kurumların çok dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
Polis, halka, şüpheli gördükleri kişileri en yakın polis merkezine bildirmeleri çağrısında bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.