banner913
banner932
banner1012

Polisleri darp etti

banner1020

Alkollü içki tesiri altında bulunan 33 yaşındaki Burcu Aydığdu adlı kadın, havalimanında eski uçak bileti verip, görevlilere bağırıp çağırarak küfretti. Tutuklanarak karakola götürülen zanlı, birisi kadın iki polisi tekme atarak darp etti

banner974
Polisleri darp etti

banner971

 
Havalimanında meydana gelen polisi darp ve uygunsuz tavır hareket meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Burcu Aydığdu mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis çavuşu Hamza Tarman, olguları aktardı.
Polis, 30.10.2022 tarihinde, saat 07:00 sıralarında, Havalimanında, alkollü içki tesiri altında bulunan 33 yaşındaki Burcu Aydığdu’nun, muhaceret işlemi yaptıracağı sırada, eski uçak bileti verip, görevlilere makul mazereti olmaksızın bağırıp çağırmak ve küfretmek suretiyle uygunsuz tavır ve harekette bulunduğunu belirtti.
Polis, olay sonrası tutuklanan zanlının götürüldüğü Polis Karakolu içerisinde taşkınlıklarına devam ederek görevli polislere küfür edip, bir polis çavuşuna ve bir kadın polise tekme atmak suretiyle darp ederek polisi görevinden men ettiğini söyledi.
Polis, zanlının nefesinden alkol kokusunu geldiğini ancak alkol testi yapılmasına izin vermediğini belirtti.
Polis, mesele ile ilgili olarak tahkikatın tamamlandığını söyleyerek, ilerde davalarında hazır olmalarını sağlamak amacıyla mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının davasında hazır olması maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması,  haftada 1 gün polis karakoluna ispatı vücutta bulunması ve 20 bin TL nakdi teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.