banner913
banner932
banner1012

Polisiye olaylar

banner1020

Tartıştıkları kişinin 11 metre yükseklikten düşerek ağır yaralanmasına sebep olmaktan aranan 2 kişi tutuklandı

banner974
Polisiye olaylar

banner971
Haspolat Belediye Evleri Apartmanlarında, depozito konusunda tartıştıkları Chukwudı Oliver Nwauuisi’nin (E-23) yaklaşık 11 metre yükseklikten düşerek ağır yaralanmasına sebep oldukları için aranan I.E.(E-30) ve A.A.(E-23) tutuklandı.
Polis açıklamasına göre, 10 Ocak’ta yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
-Extacyden 3 kişi tutuklandı
 
Gazimağusa'da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün saat 23:00 sıralarında yapılan operasyon sonucunda üzerlerinde extacy türü uyuşturucu hap bulunan S.O.(E-20) ve A.G.(E-40) ile meseleyle bağlantısı olduğu tespit edilen V.B.(E-20) tutuklandı.
 
Polis açıklamasına göre S.O’nün üzerinde 15 MDMA (Extacy) türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap, A.G’nin üzerinde ise 15 MDMA (Extacy) türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan haplar ile yaklaşık 5 gram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.
 
Yürütülen soruşturma kapsamında bahse konu şahısların birlikte kaldığı evde yapılan aramada ise toplam 63 adet MDMA  türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap daha bulundu
Tutuklanan kişiler ve olayla bağlantısı olduğu tespit edilen V.B.(E-20) ‘nin de tutuklandığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
-Hırsızlık ve mülke tecavüz
 
Alaköy'de bir petrol istasyonuna ait alandan toplam değerleri 15 bin TL olan 11 adet akü çalınmasıyla ilgili yürütülen ileri soruşturma kapsamında  A.H.(E-31) ve H.T.(E-31) tutuklandı.
17-18 Ocak tarihlerinde yaşanan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
-iskeleden düşerek yaralanan İri müşahede altında
 
Karağaç yol kavşağı yakınlarında bir inşaatta çalışan Ahmet İri (E-58), dün saat 11:00 sıralarında, yaklaşık 5 metre yükseklikte bulunan iskeleden düşerek yaralandı.
İri, Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.
 
-Asayiş denetimleri
 
Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde dün gece yapılan asayiş ve trafik denetimleri çerçevesinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren dört kumarhanede kumarhanede bulunması yasak toplam 25 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.
 
-14 araç trafikten men edildi
Trafik ekipleri tarafından Lefkoşa’da sürdürülen  denetimler kapsamında ise 823 araç kontrol edildi; 35’i süratli, 9’u ise alkollü içki tesiri altında araç kullanmak olmak üzere toplam 305 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor edildi; 14 araç ise trafikten men edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.