banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

Girne'de hırsızlık ve ani ölüm... Lefkoşa'da evrak sahteleme...

banner974
Polisiye Olaylar

banner971
-Çalıştığı garajdan 5 bin 400 TL'lik ürün çaldı

 Girne’de çalıştığı garajdan 5 bin 400 TL değerinde mal çalan M.Ö. tutuklandı.

Polis basın bültenine göre, Ekim ayı içerisinde, Girne’de faaliyet gösteren bir oto kaporta ve boya garajında çalışmakta olan M.Ö.'nün (E-44), iş yerine ait toplam 5 bin 400 TL değerindeki boya sertleştiricisi ile verniği çaldığı tespit edildi.

-Evinde ölü bulundu

Girne’de sakin Arda Aytekin (E-23), dün, evinde ölü bulundu. Yürütülen ileri soruşturmada, Aytekin'in kendi yaşamını sonlandırdığı tespit edildi.


-Sahte resmi evrak düzenleme, tedavüle sürme ve başkasının kimliğine bürünme 

Lefkoşa’da Metehan Kara Giriş Kapısında dün akşam, S.A.Ç. (E-18) daha önceden  başka bir şahıs adına sahte olarak düzenlediği ve üzerinde kendi fotoğrafı bulunan İtalya kimlik kartını, Güney Kıbrıs'tan KKTC’ye geçiş yaptığı sırada görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürüp belgede adı geçenin kimliğine büründü.

Polis tarafından tutuklanan S.A.Ç. hakkındaki soruşturma sürüyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.