banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

Gönyeli’de yangın... İthali Yasak Madde... Cep telefonu ve para hırsızlığı...

banner974
Polisiye Haberler

banner971

Gönyeli’de bir evin banyosunda çıkan yangın maddi hasara neden oldu

Gönyeli’de bu sabahın ilk saatlerinde bir evin banyosunda çıkan yangın maddi hasara neden oldu.

Polis Basın Bülteninden verilen bilgiye göre, saat 00.15 sıralarında, Gönyeli’de Cebeci Sokak üzerindeki evin üst kattaki banyosunda henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Banyo odasının asma tavanı, penceresi ve kapısıyla, yatak odasının parkeleri yanarken, evin üst katındaki odaları da dumandan islendi.

Bostancı sınır kapısından KKTC’ye giriş yaparken aracında av fişeği bulunan kişi tutuklandı

- İthali Yasak Madde
Bostancı sınır kapısından KKTC’ye giriş yaparken aracında av fişeği bulunan kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, A.K.’nin (E-64) aracında gümrük memurları tarafından yapılan aramada ithali yasak 75 adet av fişeği tespit edildi.

-Cep telefonu ve para hırsızlığında iki tutuklu

Lefkoşa’da bir kafeden, Güzelyurt’ta da bir araçtan yapılan hırsızlıkla ilgili iki kişi tutuklandı.

31 Ekim’de Lefkoşa’da Lokmacı bölgesinde faaliyet gösteren kafeden bir şahsa ait cep telefonunun çalınmasıyla ilgili ileri soruşturmada I.V.I.(E-39) tutuklandı.

Öte yandan 2 Ekim’de Güzelyurt’ta, Ankara Caddesinde park halindeki araçtan çantada muhafaza edilen 11 bin TL ve 570 Euro nakit paranın çalınmasıyla ileri soruşturmada M.T.(E-24) tutuklandı.

-İki ani ölümün nedeni otopsiyle belirlendi

Polis, 86 yaşındaki Aynur Aykutlu ile 70 yaşındkai Tatiana Evstigneeva’na (K-70) ani ve gayri tabii ölüm nedeniyle yapılan otopsilerinin raporlarını açıkladı.

Buna göre, 14 Kasım’da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi görürken hayatını kaybeden Aynur Aykutlu’nun (K-86) ölüm sebebi “Çoklu organ yetmezliği” olarak belirlendi.

15 Kasım’da Tuzla’da evinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren Tatiana Evstigneeva’nın (K-70) ölüm sebebi de “Kalp hastalığı, kalp krizi, solunum ve dolaşım yetmezliği” olarak açıklandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.