banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

-Ahmet Çakır isimli şahıs evinde ölü bulundu... Freeland’ın ölüm nedeni belli oldu... Dikmen’de uyuşturucu... İçinde kiracı bulunan evi başkasına kiralamaya çalışan şahıs tutuklandı... Mağazadan akıllı saat çalan şahıs tutuklandı... Zıpkınla izinsiz balık avlayan şahıs tutuklandı... Dilekkaya’daki yangında 40 ağaç yandı... Lefkoşa – Güzelyurt anayolunda kaza…

banner974
Polisiye Haberler

banner971

-Ahmet Çakır isimli şahıs evinde ölü bulundu
 
Lefkoşa’da dün gece 01.30 sıralarında Ahmet Çakır isimli şahıs (E-66), evinde ölü bulundu.
Polis açıklamasında, Çakır’ın cesedi üzerinde doktor tarafından yapılan dış muayenede, herhangi bir darp veya cebir izine rastlanmadığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
 
-Freeland’ın ölüm nedeni belli oldu


Tatlısu’da 1 Ekim’de kaldığı sitede rahatsızlanarak, ambulansla kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren Paul David Freeland’ın (E-57) ölüm nedeni belirlendi.
Polis, Freeland’ın ölüm sebebini “mevcut kalp hastalığı ve kalp krizi” sonucu olarak açıkladı.

-Dikmen’de uyuşturucu

Dikmen’de dün sabah 08.30 sıralarında M.Y.’nin (E-30) kullanımındaki araçta polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 5 gram ağırlığında metamfetamin türü ve yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu.
Polis açıklamasında, aramada ayrıca, tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde içeren bir ucu yanık sarma sigara bulunduğu kaydedildi.
Bahse konu şahıs tutuklandı.

-İçinde kiracı bulunan evi başkasına kiralamaya çalışan şahıs tutuklandı

Girne’de S.B.’nin (E-60) bir apartman dairesini, içerisinde kiracı olduğu ve kiralama yetkisi olmadığı halde, kiralayacağını söyleyip bir şahıstan sahtekârlıkla 19 bin TL nakit parayı temin ettiği tespit edildi.
Polis, bahse konu şahsın tutuklandığını bildirdi.

-Mağazadan akıllı saat çalan şahıs tutuklandı

Girne’de dün saat 14.00 sıralarında Karaoğlanoğlu Caddesi’ndeki bir iş yerine müşteri olarak giden R.S (K-25), söz konusu işyerinde satışa sunulan 1329 TL değerindeki akıllı saati çaldığı tespit edildi.
Polis açıklamasında, bahse konu şahsın tutuklandığı kaydedildi.

-Zıpkınla izinsiz balık avlayan şahıs tutuklandı
Küçükerenköy’de dün saat 15.00 sıralarında A.A’nın (E-40) yetkili makamdan izinsiz, tasarrufundaki zıpkınla balık avladığı tespit edildi.
Bahse konu şahıs tutuklanırken, tasarrufundaki 4 sokan, 2 barbun ve 1 orfo cinsi balıkalr ve balıkları avlamakta kullandığı zıpkın emare olarak alındı.

-Dilekkaya’daki yangında 40 ağaç yandı

Dilekkaya köyündeki Kızkulesi Sokak’ta dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen yangının araziye sirayet etmesi sonucu, yarım dönümlük alandaki kuru otlarla yarısı genç, diğer yarısı ise yetişkin toplam 40 selvi ve çam ağacı yandı.
Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Soruşturma sürüyor.

-Lefkoşa – Güzelyurt anayolunda kaza… Bir kişi yoğun bakımda

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu Hasan Ergel (E-26), yönetimindeki PA 497 plakalı araçla üzerinde bu sabah 03.00 sıralarında Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada Zet Karting önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde seyreden Ahmet Coşkun (E-50) yönetimindeki LS 343 plakalı kamyonet aracın arka kısmına çarptı.
Kaza sonucu yaralanan PA 497 plakalı araç sürücüsü Hasan ErgeL, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, yoğun bakım servisinde gözetim altına alındı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.