banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

Kanunsuz avlanmadan 3 kişinin aleyhine yasal işlem başlatıldı... Kumarhanede hırsızlık... Lefkoşa’da darp...

banner974
Polisiye Haberler

banner971
-Lefkoşa’da darp

Lefkoşa’da Bedrettin Demirel caddesi üzerinde,  dün trafik sorunu nedeniyle yaşanan darp olayında, 1 kişi tutuklanırken 3 kişi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada, olayda, M.U.(E-25), M.U.(E-33), Ö.F.A.(E-24) ve İ.K.(E-22) isimli kişilerin, Ubeyd Demir’i (E-39) darp edip, M.U’nun eline basması sonucu, Demir’in serçe parmağının kırılmasına neden olduğu belirtildi.

M.U.’nun (E-25) tutuklandığı,  M.U.(E-33), Ö.F.A.(E-24) ve İ.K.’nin (E-22) aleyhinde yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma devam ediyor.

- Kumarhanede hırsızlık

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde, cumartesi günü, slot makinesi üzerinde bırakılan bir şahsa ait cep telefonunun çalınmasıyla ilgili zanlı olarak görülen Y.S.(E-57) tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı, soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

- Kanunsuz avlanmadan 3 kişinin aleyhine yasal işlem başlatıldı

İkinci İnce Av Mevsimi dolayısıyla, dün ülke genelinde polis tarafından yapılan kontroller sonucunda, toplam 3 kişi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Polis Basın Subaylığı,  A.Y.(E-61)’in Boğazköy’de, meskun mahale 250 metre mesafeden fazla yaklaşmak suretiyle ve A.T.(E-49) ile A.A.(E-75)’in ise Güneşköy’de, ava kapalı bölge içerisinde kanunsuz olarak avlandıklarının tespit edildiğini kaydetti.

Bahse konu şahıslar aleyhinde yasal işlem başlatıldı, soruşturma devam ediyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.