banner913
banner932
banner1012

Polisiye haberler

banner1020

banner974
Polisiye haberler

banner971
Girne’de bir güzellik merkezinde izinsiz dolgu yapan iki kişi ve bağlantılı oldukları bir kişi tutuklandı.
 
Polis Basın Bülteni’ne göre,  dün 18.30’da bir güzellik merkezinde çalışan C.E.(K-23), H.G.Ö.(K-24) ve Ş.A.’nın (K-37) yetkili makamlardan izinsiz olarak botoks ve dudak dolgusu işlemleri yaptıkları tespit edildi Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen B.O.(E-46) tutuklandı.
 
Av tüfeği ile kendini yaralayan Korkmazer yaşam savaşını kaybetti
 
6 Temmuz’da, Yayla’da, ikametgahı içerisinde tasarrufundaki av tüfeği ile kendi kendini yaralayan Ahmet Korkmazer (E-77), tedavi gördüğü  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbant Hastanesi yoğun bakım servisinde dün yaşamını yitirdi.
 
Kaza yapan araçta uyuşturucu
 
Ozanköy’de dün gece  Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrası, P.C.O.’nun (E-29) aracında yapılan aramada; yaklaşık bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak, emare olarak alındı. P.C.O tutuklandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.