banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

banner974
Polisiye Haberler

banner971

BOĞAZKÖY'DE UYUŞTURUCU BULUNDU
Boğazköy’de uyuşturucu madde meselesiyle ilgili olarak yürütülen ileri soruşturma kapsamında olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 3 kişinin tutuklandığını kaydetti.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Boğazköy’de 1 Ekim tarihinde meydana gelen kanunsuz uyuşturucu madde meselesiyle ilgili yürütülen ileri soruşturma kapsamında olayla bağlantısı tespit edilen, A.O.Y.(E-43), E.I.G. (E-23) ve O.S.Y.’nin (E-40) tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

YİĞİTLER KÖYÜNDE TABANCA VE MERMİ BULUNDU

Öte yandan, Yiğitler köyünde M.G.’nin (E-42) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ve 161 adet canlı mermi bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, bahse konu şahısın tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

GAZİMAĞUSA’DA ARAÇ YAKMA

Gazimağusa'da bugün 15 Ağustos Bulvarı yolu üzerinde park halinde bulunan Feryal ve Atif Adem’e ait JG 095 plakalı salon araç üzerine yanıcı madde dökülüp ateşe verilmek suretiyle yakıldığı kaydedildi.

Açıklamada, yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu aracın tamamen yanarak kullanılmaz hale geldiği ve soruşturmanın da devam ettiği belirtildi.  

YENİERENKÖY’DE PULYA AVLAYAN KİŞİ TUTUKLANDI

Yenierenköy’de Adaçay Deresi mevkiinde M.Ö.’nün (E-48), avlanması yasak pulya kuşlarını kanunsuz avladığı sırada polis tarafından suçüstü tespit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, bahse konu şahısın tutuklandığı, soruşturmanın da devam ettiği belirtildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.