banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

Ozanköy’de ani ölüm... Girne’de uyuşturucu... Lefkoşa' da yaralama ve vahim zarar... Gemikonağı’nda mülke tecavüz...

banner974
Polisiye Haberler

banner971

OZANKÖY’DE GAYRİ TABİİ  ÖLÜM

Ozanköy’de sakin Mustafa Erdoğan Akar (E-67), bugün saat 00.30’da  ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU
         
Polis Basın Bülteni’ne göre, dün Girne’de Yangı Sokak üzerinde şüpheli vaziyette görülen M.E.’nin   (E-26) üzerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. M.E. tutuklandı.

YARALAMA VE VAHİM ZARAR

Lefkoşa' da 5 Ağustos’ta  Neşe Sokak üzerinde M.S.(E-25) ve Q.R.(E-30) aralarında çıkan tartışma sonucu, S.T.A.’nın (E-30) göğüs kafesine yumruk vurmak suretiyle kaburga kemiğinin kırılmasına sebep oldular.  S.T.A.(E-30) tasarrufunda bulunan kesici ve delici bir aletle  M.S’yi.(E-25) sağ kolundan yaraladı. Olayda adı geçen şahıslar tutuklandı.

SUÇ İŞLEMEYE TEŞEBBÜS, MÜLKE TECAVÜZ

Gemikonağı’nda  faaliyet gösteren bir iş yerinin açık olan kapısından cürüm işlemek maksadıyla içeriye
giriş yapan T.K’nin.(E-32) para kasası önünde durduğu bir sırada dükkan sahibi tarafından fark edilince koşarak kaçtığı tespit edildi. T.K tutuklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.