banner913
banner932
banner1012

Polise motivasyon

banner1020

“Polis Örgütü Geliştirme Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştay ile polis örgütünde çağdaş bir yapıya kavuşma, personelin motivasyon, ortak inanç ve bağlılık duygularını geliştirme ve halkın rahatlıkla erişebileceği sistem oluşturulması planlandı

banner974
Polise motivasyon

banner971

Polis Genel Müdürlüğü tarafından Polis Okulu Müdürlüğünde “Polis Örgütü Geliştirme Çalıştayı” düzenlendi.
Çalıştayda, Polis Genel Müdürlüğünün temel sorunları arasında öncelikli sırada bulunan teşkilatlanma, personel ve özlük konuları, polislik uygulamaları, bina, teknik donanım, lojistik ve bilişim ihtiyaçları konularında yaşanan sorunlar ortaya konuldu, polis örgütünün mevcut durum analizi yapıldı ve atılacak adımlarla ilgili yol haritası belirlendi.
Polis örgütü bünyesinde ilk kez düzenlenen ve Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen çalıştaya, asker ve polis yetkilileri yanı sıra bazı bakanlıkların temsilcileri katıldı.
Çalıştayla ilgili yapılan açıklamada, polis örgütü bünyesinde yapılacak çalışmalar ile çağın gereklerine göre yönetsel, fiziksel, donanım açısından olması gereken çağdaş bir yapıya kavuşma, personelin motivasyon, ortak inanç ve bağlılık duygularını geliştirme ve devamlı surette ölçülüp denetlenebilen bir işleyiş mekanizması oluşturup, halkın rahatlıkla erişebileceği işlevsel bir sistemin oluşturulması planlandığı ifade edildi.
Yapılacak icraatların örgüt içerisinde ve ilgili kurum ve kuruluşlarla değerlendirilebilmesi amacıyla her yıl nisan ve eylül aylarında olacak şekilde çalıştay yapılacağı kaydedildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.