banner913
banner932
banner1012

Pankarta saldırı için dört kişiye dava

banner1020

Ülkenin dört bir yanına asılan “Love Erdoğan” yazılı pankartların karalanması olayıyla ilgili dört kişi hakkında “suç işlemek için gizli ittifak oluşturmak” suçundan dava okundu

banner974
Pankarta saldırı için dört kişiye dava

banner971

Ülkenin dört bir yanına asılan “Love Erdoğan” yazılı pankartların karalanması olayıyla ilgili AKP Gençlik Kolları’nın şikâyeti üzerine polisin başlattığı soruşturma kapsamında Mağusa Polis Müdürlüğü’ne ifadeye çağrılan dört kişi hakkında “Suç İşlemek İçin Gizli İttifak Oluşturmak” suçundan dava okundu, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar.
Olayla ilgili kısa süreli tutuklu kaldığını söyleyen Sol Hareket’ten Abdullah Korkmazhan serbest bırakıldıktan sonra açıklama yaptı.
Dün sabah saat 10:00 sıralarında 2 arkadaşının polis tarafından sorgulanmak üzere Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne ifade veremeye gittiğini belirten Korkmazhan, saat 14:00’da kendisinin de Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne ifade vermek için geldiğini belirtti. Mağusa Polis Müdürlüğü’ne ifadeye çağrılan Korkmazhan “Suç İşlemek İçin Gizli İttifak Oluşturmak” suçundan dava okunduğunu, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Arkadaşlarının sabah saat 10:00’dan itibaren psikolojik şiddete maruz kaldığını dikkat çeken Korkmazhan, bu durumu kınadığını ve Mağusa’da gerçekleşen bir olayın bizimle bir bağlantısı olmadığını belirtti.
Korkmazhan, bu olayı gerçekleştiren arkadaşlarında ellerine sağlık diyerek teşekkür etti. Grafiti(boyama) eyleminin Avrupa da eylem özgürlüğü olarak kabul edilip hiçbir şekilde şuç teşkil etmediğini dile getirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.