banner913
banner932
banner1012

Paketçi motosikletlinin aceleciliği kazaya neden oldu

banner1020

banner974
Paketçi motosikletlinin aceleciliği kazaya neden oldu

banner971
Lefkoşa'nın tanınmış doktorlarından Mert Taşkın bu gece Gönyeli'de aracıyla evine giderken bir kaza yaşarken, aracına çarpan motosikletli yaralanması sonucunda hastaneye kaldırıldı.

Polisten verilen bilgiye göre, bugün saat 21.50 sıralarında, Gönyeli'de Belediye Bulvarı üzerinde, 21 yaşındaki Ali Aslan, yönetimindeki RV 351 plakalı motosiklet ile Gönyeli istikametine doğru seyrettiği sırada önünde seyreden araçları sağdan geçtiği sırada, o esnada aynı istikamete doğru seyreden ve gidişe göre yolun sağında bulunan Yeşilyurt Sokağa dönüşe geçen 49 yaşındaki Mert Taşkın yönetimindeki NU 808 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.