banner913
banner932
banner1012

Öğrenci vizesiyle geldi, uyuşturucu ithal etti

banner1020

Ülkeye öğrenci vizesi ile gelip, kısa süre içinde uyuşturucu ithal eden Ali Nur Rahman, 24 ay hapis cezasına mahkum edildi

banner974
Öğrenci vizesiyle geldi, uyuşturucu ithal etti

banner971
Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda alt geçit altına bırakılan 220 gram uyuşturucuyu teslim alan Ali Nur Rahman’ın aleyhindeki karar dün açıklandı. Rahman, 24 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Yargıç Murat Soytaç, sanığın kendi ikrarı, i olgu ve emareler doğrultusunda itham edildiği davalardan suçlu bulup mahkum ettiklerini belirtti. Soytaç, sanığın öğrenci vizesi ile ülkemize gelip, kısa süre içinde uyuşturucu ithal ederek, satışını planlamasını aleyhine değerlendirdiklerini söyledi. Soytaç, sanığın lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinip, oybirliği ile 24 ay hapis cezası verdiklerini açıkladı.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.