banner913
banner932
banner1012

Merhum Falyalı'nın korumalarına toplam 7 yıl hapis

banner1020

banner974
Merhum Falyalı'nın korumalarına toplam 7 yıl hapis

banner971

Çatalköy’de 9 Şubat'ta meydana gelen iş insanı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş cinayetiyle ilgili kanunsuz ateşli silah taşımak ve kullanmaktan tutuklu bulunan Falyalı’nın korumaları T.G’ye 4 yıl, H.I’ya ise 3 yıl hapis cezası verildi.

Mahkemelerden alınan bilgiye göre, bugün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, T.G, kanunsuz ateşli silah taşımak, kullanmak ve tasarruf etmekten 4 yıl; kanunsuz patlayıcı madde taşımaktan ve tasarruf etmekten de 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. T.G.’nin hapislik cezalarını birlikte çekmesine emir verildi.

H.I ise, kanunsuz ateşli silah taşımaktan, kullanmaktan ve tasarrufundan 3 yıl, kanunsuz patlayıcı madde taşımaktan ve tasarruf etmekten de 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. H.I da cezalarını birlikte çekecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.