banner913
banner932
banner1012

Mehmet Ceyhan’ın cesedinin kaybolmasında ihmal mi var?

banner1020

banner974
Mehmet Ceyhan’ın cesedinin kaybolmasında ihmal mi var?

banner971

Ülkede son günlerde üç gencin denizde boğulması infial yaratırken, Alagadi bölgesinde iki gencin boğulması sonucunda öğrenci Gözde Nur Binbir’in cesedine ulaşılırken Mehmet Ceyhan’ın cansız bedenine halen ulaşılamaması akıllarda soru işaretleri yarattı.

Gazetemize ulaşan bazı uzmanlar geçtiğimiz Cumartesi günü kaybolan Mehmet Ceyhan’ın bedeninin parçalanmış olabileceğini iddia ettiler.

Aldığımız bilgilere göre Cumartesi günü denizde kaybolan gençlerin bedenlerini aramaya çıkan Sahil Güvenlik ekibinin Gözde Nur Binbir’in cesedini bulduğu bölgede Mehmet Ceyhan’ın da cesedini gördüğü ancak bölgeye işaret koymadığı dalgalı deniz nedeniyle geri döndüğü zaman cesedin yerini bulamadığı iddia edildi.

Bu arada sahil güvenlik ekibinin bölgeden uzaklaşırken, gemi motorunun pervanelerinin Mehmet Ceyhan’ın cansız bedenine çarpıp parçaladığı iddiaları da konuşulmakta. Parçalanmış olan cesedin bu nedenle deniz yüzeyine de çıkmadığı iddia edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsimsiz - 4 yıl önce
Kızın almasina gidildiği anda neden mehmet gözükmüyor o videoda ? Hadi diyelim öyle olsun bu kadarmi dikkatsiz olunur sahil güvenlik neyin eğitimini alıyor ?
Avatar
Vatandas - 4 yıl önce
Kusura bakmayin ama bu nasil habercilik ? Bu insanin ailesi arkadaslari var. Hic mi vocdaniniz yok. Hic mi birini kaybetmediniz bu nasil bir yazim
Avatar
Güven Yucener - 4 yıl önce
Mışla, Mışla, bazı uzman söylemi iddiası ile asparagas haber yapılmaz. Kendini o çocuğun annesi babası yerine koy ve iki kere düşün yazacağını . Annadın?