banner913
banner932
banner1012

Makas Operasyonu kapsamında bir kişi tutuklandı

banner1020

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği Makas Operasyonu kapsamında, evinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan maddeler ele geçirilen 34 yaşındaki kişi tutuklandı

banner974
Makas Operasyonu kapsamında bir kişi tutuklandı

banner971
 
Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı Makas Operasyonu kapsamında, dün E.G.’nin (E-34) Yeniboğaziçi’ndeki evinde arama yapıldı.

Yapılan aramada, toplam 430 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara, üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi ve öğütücü ile toplam 10 adet MDMA türü uyuşturucu içerdiğine inanılan hap bulunarak emare olarak alındı. Operasyonda E.G. tutuklandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.