banner913
banner932
banner1012

Madde bağımlısı genç güpe gündüz kapalı eczaneye girdi

banner1020

banner974
Madde bağımlısı genç güpe gündüz kapalı eczaneye girdi

banner971
Küçük Kaymaklı bölgesinde ana cadde üzerinde bulunan Gülizar Öztekiner Eczanesi bugün saat 11.00 sıralarında madde bağımlııs olduğu öğrenilen bir kişi tarafından soyulmaya çalışıldı.
Polisten hırısızlık olayı ile ilgili olarak verilen bilgiye göre bugün saat 11:15 sıralarında, Lefkoşa'da, T.K. (E-32), makul mazereti olmaksızın ikametgahından ayrılarak sokağa çıkma yasağını ihlal ettikten sonra Şht. Mustafa Ruso Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Gülizar Özteknik Eczanesinin camını taş ile kırarak kasti hasara uğrattıktan sonra eczane içerisinden 2 paket hap/ilaç ve 260 TL nakit parayı çaldığı sırada polis ekipleri tarafından söz konusu iş yeri içerisinde bulunduğu sırada suç üstü tespit edilerek tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.