banner913
banner932
banner1012

Limanda tutuklandı

banner1020

Haspolat’ta iki kişiye ait toplam 2 bin 200 TL paranın çalınmasıyla ilgili bir kişi Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yapmak isterken tutuklandı

banner974
Limanda tutuklandı

banner971
 

Hırsızlık suçlaması ile aranmakta olduğu sırada Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yapmak isterken tespit edilerek tutuklanan zanlı Faruk Yılmaz mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Yücel Kuşcuoğlu, olguları aktardı.
Polis, Faruk Yılmaz’ın sirkat suçuyla methaldar olduğunu belirtti. Polis, 7.10.2022 tarihinde 08.00 ile 19.00 saatleri arasında Haspolat’ta Ağıllar bölgesinde Hamza Faruk ve kardeşine ait toplam 2 bin 200 TL paranın çalındığını belirtti.
Polis, meselede aranan zanlının 9 Ekim’de Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yapmak isterken tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının suçlamaları kabul etmediğini ve bazı iddialarda bulunduğunu belirtti.
Polis, zanlının iddialarının araştırılması gerektiğini söyleyerek, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker,  zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.