banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa polisi kanunsuz araç kullananları affetmiyor

banner1020

banner974
Lefkoşa polisi kanunsuz araç kullananları affetmiyor

banner971
Lefkoşa Trafik Şubesi polisleri Lefkoşa trafiğinde kanunsuz sürüş yapanlara göz açtırmıyor.
Bugün öğle saatlerinde Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde, Lefkoşa Trafik Şubesinde görevli motorlu trafik polisi Hasan Yücedağ devriye halinde bulunduğu bir sırada özel plaka takan bir araçta yaptığı kontrolde, söz konusu aracın özel plaka izni olmadığı halde aracına özel plaka takarak seyir ettiğini tespit etti. Araç ve sürücüsü trafikten men edilerek, araç polis merkezine çekilerek ileri soruşturma yapıldı.

Yapılan soruşturmada sürücünün sigortasız araç kullanmak, muayenesiz, seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, plaka kurallarına aykırı hareket etmek ve 7 gün zarfında aracın devrini adına almamak suçlarını işlediği belirlenerek, araç sürücüsüne toplam 2.860. TL para cezası ve 30 ceza puanı kesildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.