banner913
banner932
banner1012

Kürek sapıyla saldırı

banner1020

Ülkenin tanımış ekonomistlerinden Prof. Erdal Güryay, Gönyeli’de tartıştığı kişinin başına kürek sapıyla vurarak, kafatasının çatlamasına sebep oldu. Güryay tutuklandı

banner974
Kürek sapıyla saldırı

banner971
 
Ülkenin tanımış ekonomistlerinden, Kıbrıs İlim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı 61 yaşındaki Prof. Dr. Erdal Güryay, Gönyeli’de önceki gece tartıştığı 59 yaşındaki isminin baş harfleri C.G.D’nin başına kürek sapıyla vurarak, kafatasının çatlamasına sebep oldu.
Olay sonucu yaralanan C.G.D, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, nöroloji servisinde müşahede altına alındı. Erdal Güryay ise tutuklandı.
Gönyeli'de meydana gelen  "Vahim zarar", " Ciddi darp" ve "Tecavüzkar alet taşıma" Suçlarından tutuklanan zanlı Erdal Güryay mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Soner Şaban, şanlı Erdal Güryay'ın "Vahim zarar", " Ciddi darp" ve "Tecavüzkar alet taşıma" suçlarından methaldar olduğunu söyledi. ,
Şaban, zanlının Gönyeli'de 9 Eylül 2022 tarihinde, saat 20.00 raddelerinde aralarında husumet bulunan C.G.D.'nin başına tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tahtadan mamul kürek sapı ile vurup kafatasının çatlamasına sebep olduğunu kaydetti.
Aynı tarihte olay yerinin ziyaret edildiğini ve meseleye konu tahtadan mamül kürek sapının tespit edilerek emare olarak alındığını dile getiren Şaban, zanlının 10 Eylül'de derdest emri gereği tutuklandığını ifade etti.
 Şaban, zanlının aynı gün verdiği gönüllü ifadesinde suçlarını kabul ettiğine işaret ederek, soruşturmanın devam ettiğini anlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında alınacak ifadelerin olduğunu, zanlının verdiği gönüllü ifadenin ise teyit ve tekzip edileceğine vurgu yapan Şaban, serbest kalması durumunda soruşturmaya olumsuz yönde etki etme ihtimalinin bulunması nedeniyle zanlının aleyhine 3 gün tutukluluk emri talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Aysu Çakan Alakan, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.