banner913
banner932
banner1012

Kız arkadaşını darp eden şahsın evi cephanelik gibi

banner1020

banner974
Kız arkadaşını darp eden şahsın evi cephanelik gibi

banner971
Gönyeli’de dün akşam, A.T.(E-50), aralarında çıkan tartışma sonucu kız arkadaşı G.N.C’ye tokat vurdu ve ciddi şekilde darp etti. 
Olayın polisin bilgisine gitmesi üzerine yürütülen soruşturma kapsamında, A.T’ye ait ikametgahta yapılan aramada, bir adet 7.65 mm ve bir adet de 9 mm çapında olmak üzere iki adet tabanca, üç adet tabanca şarjörü, 35 adet 9 mm çapında ve 22 adet 7,65 mm çapında olmak üzere toplam 57 adet canlı mermi ile çeşitli ebatlarda toplam 24 adet boş kovan bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor. 
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA VE YASAL EMİRLERE UYMAMAK 
Sokağa çıkma yasağı kapsamında 24-25 Eylül tarihleri arasında ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, 17 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, 2 iş yerinin ise kapanma saatlerine riayet etmediği tespit edildi. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.