banner913
banner932
banner1012

Karşı şeride geçerek iki araca çarptı

banner1020

Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi'nde yönetimindeki KL 730 plakalı araçla hastane istikametinden Ortaköy'e doğru seyreden Amro Yehya Kemaleldin Hassanın (E-21) sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarparak karşı şeride geçerek iki araca çarptı

banner974
Karşı şeride geçerek iki araca çarptı

banner971

Lefkoşa Ortaköy'de karşı şeride geçen araç, iki araca çarptı; kazada üç kişi yaralandı. Kazaya yol açan sürücü tutuklandı.

Polis açıklamasına göre, saat 17.00 sıralarında Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi'nde yönetimindeki KL 730 plakalı araçla hastane istikametinden Ortaköy'e doğru seyreden 21 yaşındaki Amro Yehya Kemaleldin Hassanın sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarparak karşı şeride geçti.

KL 730 plakalı araç, o esnada karşıdan gelen 46 yaşındaki Cem Güzelkeskin yönetimindeki MD 483 plakalı araç  ile 31 yaşındaki kadın Aisha Rehman yönetimindeki GC 703 plakalı  araca çarptı.

Kazada yaralanan MD 483 plakalı araç sürücüsü Cem Güzelkeskin ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Miray Güzelkeskin (K-3) ve GC 703 plakalı araç sürücüsü Aisha Rehman Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cem Güzelkeskin'in müşahede altına alındığı, diğer yaralıların ise taburcu oldukları belirtildi.

Kazaya sebebiyet veren KL 730 plakalı araç sürücüsü Amro Yehya Kemaleldin Hassanın ise tutuklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.