banner913
banner932
banner1012

Kalkanlı’da kavga: 1 ağır yaralı

banner1020

İki grup genç arasında çıkan kavgada bir genç kırık cam parçasıyla ağır yaralandı

banner974
Kalkanlı’da kavga: 1 ağır yaralı

banner971
 Kalkanlı’da iki grup genç arasında çıkan kavgada bir genç kırık cam parçalarıyla ağır yaralandı.

Polis basın bülteninde “katle teşebbüs, yaralama, kavga ve rahatsızlık” başlığıyla yer alan bilgiye göre, dün saat 03.45’te, Kalkanlı’da Sarmaşık Sokak’ta  biri üç öteki iki kişilik genç grup arasında kavga çıktı.

Ö.F.E. (E-24), D.B.(E-24) ve E.K.’nin (E-23) bir taraf; A.G.(E-26) ve E.K.’nin (E-26) öteki taraf olduğu kavgada, birbirlerine vuran gençlerden Ö.F.E., kırık cam şişesiyle öldürmek kasıyla A.G.’nin yüzüne ve boynuna saldırdı.

Yüzünden ve boynundan ağır yaralanan A.G. kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polisin olayla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında Ö.F.E. (E-24) tutuklanırken, olaya karışan diğer zanlılar hakkında yasal işlem başlatıldığı ve her birine işledikleri suçlarla ilgili dava tebliğ edilmesine başlandığı kaydedildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.