banner913
banner932
banner1012

Kaçak Hindu, Güney’e geçmeye çalıştı

banner1020

Kuzey Kıbrıs’da kaçak bir şekilde yaşayan Hindistan uyruklu Gurpreet Singh, yasa dışı yollardan Güney’e gitmeye çalışırken yakalandı

banner974
Kaçak Hindu, Güney’e geçmeye çalıştı

banner971

 

(Kamalı Haber)

Kuzey Kıbrıs’da kaçak bir şekilde yaşayan Hindistan uyruklu Gurpreet Singh, yasa dışı yollardan Güney’e gitmeye çalışırken askerler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlı dün Lefkoşa’da Askeri Mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis Memuru Umut Kulle, zanlının 6 Mayıs saat 00.10 sıralarında birinci derece askeri yasak bölge olan Lokmacı 1.Alay 3.piyade Taburu 7.bölüğe bağlı Çetinkaya Burcu bölgesi olarak bilinen yerde kaçak bir şekilde güneye gitmeye çalışırken yakalandığını söyledi. Polis,  Hindistan uyruklu zanlının ülkeye nasıl ve ne zaman geldiğinin araştırılacağını, ifadeler alınacağını belirterek, bir gün süre ile tutukluluk talep etti.

Askeri mahkeme zanlı hakkında bir gün tutukluluk emri verirken, zanlı  bugün yeniden duruşmaya çıkarılacak.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.