banner913
banner932
banner1012

İskele'de bir evde yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

banner1020

banner974
İskele'de bir evde yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

banner971
Narkotik ve Kaçakçılığı önleme ekiplerinin İskele'!de bugün öğle saatlerinde yapmış olduğu operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu satışından elde edilen paraya el koydu.
Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, 28 Kasım 2020 tarihinde, saat 13:00 sıralarında, İskele'de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından J.I.(E-28)'nın sorumluluğunda bulunan ikametgahta yapılan arama neticesinde bir kısmı satışa hazır hale getirilmiş toplam 2 kilo ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 11.500 TL nakit para bulunarak emare olarak zapt edildi. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmekte.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.