banner913
banner932
banner1012

İş kazasıyla ilgili iki tutuklama

banner1020

Hamitköy’de 30 yaşındaki Rao Adnan Saleem’in ağır yaralandığı iş kazasıyla ilgili ihmali görülen işveren Nafi Cababa ile Yaşar Akbal tutuklandı

banner974
İş kazasıyla ilgili iki tutuklama

banner971
 
Hamitköy’de önceki gün bir ambarda meydana gelen iş kazasında 30 yaşındaki Rao Adnan Saleem’in ağır yaralanmasında ihmali görülen 33 yaşındaki Nafi Cababa ve 35 yaşındaki Yaşar Akbal tutuklandı.
İki zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Hüseyin Akkaplan, olguları aktardı.
Polis, 2.11.2022 tarihinde saat 09.00’da Hamitköy’de işletmeciliğini Nafi Cababa’nın yaptığı ambarda, Rao Adnan Saleem’in raylı bagaj kapısının aşağıya doğru kapanması sonucu boyun kısmına düşüp ağır yaralanmasına neden olduğunu belirtti.
Polis, 112 Acil Servis Ambulansı ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ve omuriliğinde kırık teşhisi konduğunu, bilincinin kapalı olduğunu ayrıca hayati tehlikesinin bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, aracın muayenesinin yapılması gerektiğini ve soruşturmanın devam ettiğini belirtip, zanlıların 1 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker zanlıların tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.