banner913
banner932
banner1012

İki yaralının hayati tehlikesi var

banner1020

Türkmenköy Dörtyol anayolunda kaza yapan ve yanında yolcu olarak bulunan 2’si ağır 7 arkadaşının yaralanmasına yol açan sürücü tutuklandı

banner974
İki yaralının hayati tehlikesi var

banner971

Türkmenköy Dörtyol anayolu üzerinde önceki gün meydana gelen ve yanında yolcu olarak seyahat eden ikisi ağır 7 arkadaşının yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında ihmali görülen araç sürücüsü Malik Nadeem Awan tutuklandı. Zanlı dün Gazimağusa kaza mahkemesinde “ağır yaralanma ve hasarla sonuçlanan trafik kazası” suçlamasıyla yargıç huzuruna çıkarılarak hakkında 1 gün tutukluluk emri temin edildi.
Tanık polis yemin altında verdiği şahadetinde, önceki gün Pakistan uyruklu 7 arkadaşı ile birlikte Türkmenköy-Dörtyol istikametinde KC 285 plaka numaralı aracı ile seyreden zanlının, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasından yolun solundan çıkıp takla attıktan sonra 3 metre derinliğindeki dere yatağına düştüğünü ve aracın yan yatarak durduğunu söyledi.
Kaza sonucu araç içerisinde bulunan Pakistan uyruklu Hassan Ali vücut travması sonucu Gazimağusa Devlet hastanesinde, Shah Zaib Hassan vücudunda çoklu kırık, iç kanama ve beyin hasarından, Afzal Ahmed ise vücutta çoklu kırık ve akciğerde kanama teşhisiyle Lefkoşa Devlet hastanesine yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındıklarını belirten tanık, Shah Zaib Hassan ve Afzal Ahmed’in hayati tehlikelerinin devam etmekte olduğunu söyledi.
Ayni gün zanlının derdest emri gereği tutuklandığını, kaza ile ilgili gönüllü bir ifade verdiğini söyleyen tanık, zanlının KKTC’de çalışma izinli olarak bulunduğunu ve geçerli sürüş ehliyetine sahip olduğuna değindi.
Tahkikatın yeni olduğunu, alınması gereken ifadeler olduğuna, gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması yanında yolculardan Shah Zaib Hassan ve Afzal Ahmed’in hayati tehlikelerinin devam etmekte olduğuna dikkat çeken tanık, tahkikatını salimen devam ettirebilmek maksadıyla zanlı aleyhine 1 gün süreyle tutukluluk emri verilmesini talep etti.
Huzurundaki şahadeti ve polisinin talebini değerlendiren yargıç Mine Gündüz, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalması yönünde emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.