banner913
banner932
banner1012

İçiciden satıcılara ulaşıldı

banner1020

Mağusa’da polisin Abdulhamid Lokogoma Abdul’un evinde yaptığı aramada ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili soruşturmada söz konusu uyuşturucuyu satan Kanu Odee Ojong ile Faisal İsmail Aminu’nun evlerinde üç gram uyuşturucu ele geçirildi

banner974
İçiciden satıcılara ulaşıldı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar üzerine düzenledikleri operasyonda Abdulhamid Lokogoma Abdul’un evinde içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet içime hazır sarma sigara buldu. Zanlı Abdul tutuklanırken yapılan soruşturmada konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri zanlı Abdul’a sattığı tespit edilen zanlı Kanu Odee Ojong ile Faisal İsmail Aminu da tespit edilerek tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar aleyhine 1’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 1 Kasım tarihinde alınan bir bilgide zanlı Abdulhamid Lokogoma Abdul’un tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün zanlı Abdul’un evine gidildiğini ve zanlının tespit edildiğini belirten Özdesoy, evde yapılan aramada zanlıya ait para cüzdanında içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan içime hazır 1 adet sarma sigara bulunduğunu açıkladı. Özdesoy, zanlı Abdul’dan yapılan soruşturmada ve temin edilen gönüllü ifadesinde konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi ayni gün zanlı Kanu Odee Ojong’tan aldığının tespit edildiğini belirterek, zanlı Ojong’un evine gidildiğini söyledi. Konu evde zanlı Ojong’un ev arkadaşı olan zanlı Faisal İsmail Aminu’nun tespit edildiğini belirten Özdesoy, evde yapılan aramada zanlı Ojong ile Aminu’nun ortak olarak kullandıkları yatak odasında 3 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Özdesoy, zanlı Aminu’nun tutuklandığını ifade ederek, evde bulundukları sırada eve gelen zanlı Kanu Odee Ojong’un da tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlıların 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Abdulhamid Lokogoma Abdul, Kanu Odee Ojong ve Faisal İsmail Aminu’nun tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.