banner913
banner932
banner1012

Gönyeli Belediye Bulvarı'nı savaş alanına çevirip olay yerinden kaçtı

banner1020

banner974
Gönyeli Belediye Bulvarı'nı savaş alanına çevirip olay yerinden kaçtı

banner971
Gönyeli’de Belediye Bulvarı üzerinde bugün günün ilk saatlerinde meydana gelen kazada araç sürücüsü kaldırım üzerindeki aydınlatma direğini devirip, süs ağacını ve çiçek saksısına çarparak olay yerinden ayrılan sürücü polis ekiplerinin soruşturması neticesinde tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre bugün günün ilk saatlerinde, Gönyeli’de Belediye Bulvarı üzerinde yönetimindeki meçhul plakalı araç ile kuzey istikametine doğru dikkatsizce seyreden meçhul sürücü seyretmekte olduğu yol üzerinde bulunan Limasol Kooperatif Bankası önlerine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağından çıkarak kaldırım üzerinde bulunan Gönyeli Belediyesine ait olan 1 adet metal aydınlatma direği, 1 adet süs ağacı ve 1 adet plastik saksıya aracının ön kısmı ile çarpıp kaza mahallinden ayrıldı. Kaza ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada bahse konu kazayı HV 001 plakalı araç sürücüsü 40 yaşındaki Sadık Derin'in yaptıği tespit edildi. Soruşturma devam etmekte.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.