banner913
banner932
banner1012

Gökhan Naim cinayetinde bir tutuklu daha

banner1020

Gökhan Naim cinayeti ile ilgili bu kez ilgili tarihte Naim'e ait döviz bürosunda çalışan Sema Iyutskanova Hadzhiyska adlı kadın tutukladı. Kadının cinayet zanlısına içerden bilgi sızdırdığına inanılıyor

banner974
Gökhan Naim cinayetinde bir tutuklu daha

banner971

Evrim KAMALI
Gökhan Naim cinayeti ile ilgili yürütülen polis soruşturmasında polis bu kez ilgili tarihte döviz bürosunda çalışan Sema Iyutskanova Hadzhiyska’yı tutukladı.
Kıbrıspostası'nın haberine göre Zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılırken hakkında 1 gün tutukluluk süresi temin edildi
Gökhan Naim cinayeti ile ilgili soruşturmayı yürüten polis subayı Feyyaz İneci, zanlının Lefkoşa’da işlenen taammüden adam öldürme, adam öldürme, silahlı soygun, kanunsuz ateşli silah taşıma tasarrufu, kanunsuz patlayıcı madde taşıma tasarrufu ve meskûn mahalde ateş açma suçlarına methaldar olduğunu açıkladı.
Zanlı Sema Iyutskanova Hadzhiyska’nın Zahid Masood’a içerden bilgi sızdırdığına inanılması üzerine tutuklandığı öğrenilirken,  zanlının, tasarrufunda 16 ayrı bankaya ait kredi kartları ve cep telefonları bulunduğu ve zanlının suçla bağlantısının araştırıldığı belirtildi.
Polis soruşturması neticesinde Gökhan Naim cinayeti ile ilgili bugüne kadar toplam 8 kişi tutuklanmış oldu. Bunların 4’ü Naim’in öldürülmesine fiilen iştirak ettiği tespit edilirken, 2 kişi suç ortaklığı 1’inin ise suçla bağlantılı olarak askeri yasak bölgeyi ihlal etme suçundan tutuklanıp daha önce mahkeme huzuruna çıkarılmıştı. Naim cinayetinin azmettiricisi olarak tespit edilen Zahid Masood ile birlikte bir kişi daha polis tarafından aranıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.