banner913
banner932
banner1012

Geride iki çocuk bıraktı

banner1020

banner974
Geride iki çocuk bıraktı

banner971
Alayköy’ün sevilen insanlarından Mert Fıstıkcı genç yaşta hayata veda etti.
Lefkoşa Türk Belediyesi personeli olarak görev yapan Fıstıkcı tedavi gördüğü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bugün yaşamını yitirdi. 
Evli ve iki çocuk babası Mert Fıstıkcı’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
Mert Fıstıkcı geçtiğimiz günlerde iş yerinden aniden rahatsızlanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 
HARMANCI’DAN MESAJ
Öte yandan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Fıstıkçı’nın ölümünün ardından sosyal medya hesabından Fıstıkçı ile çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak mesaj yazdı.
Harmancı’nın paylaşımı şöyle:
Onu askerde tanımıştım, her zaman saygılı ve sevgi dolu bir çocuktu, belediyemizde çalışıyordu 6 yıl bir aradaydık, ailesi onun için çok ama çok değerliydi, evlatların ve eşin önce ailene sonra bize emanet Mert, mekanın cennet olsun huzur içinde yat güzel insan. Ölüm çok acımasız.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.