banner913
banner932
banner1012

Gemikonağı'nda yürekler ağza geldi

banner1020

banner974
Gemikonağı'nda yürekler ağza geldi

banner971

Gemikonağı'nda bu akşam meydana gelen kazada Dr. Sevinç Çiner ve eşi Şenol Çiner yaralandı. Çift Cengiz Topel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı tarafından verilen bilgiye göre, bu akşam saat 18:00 sıralarında, Gemikonağı'nda Şht. Hüseyin Peterson Caddesi üzerinde,  71 yaşındaki Sevinç Çiner, yönetimindeki KK 132 plakalı araç, güney istikametine doğru seyrettiği sırada sürücünün dikkatsizliği sonucu yolun solundan çıkıp ağaca çarptıktan sonra takla attı. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Dr. Sevinç Çiner ve araçta yolcu olarak bulunan eşi 81 yaşındaki Şenol Çiner'in tedavileri kaldırıldıkları Cengiz Topel Devlet Hastanesi'nde sürüyor. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor. Bu arada TAK muhabirinin edindiği bilgiye göre çiftin durumu iyi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.