banner913
banner932
banner1012

Geçitkale Kavşağı'nda korkutan kaza

banner1020

banner974
Geçitkale Kavşağı'nda korkutan kaza

banner971
İskele Ercan anayolunda, bir aracın öncelik hakkı tanımadan kavşaktan anayola çıkması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre kaza dün saat 18.15’te Geçitkale'de, İskele - Ercan anayolu, eski Dörtyol anayolu kavşağında gerçekleşti.
 Cemal Emirhan (E-24) yönetimindeki JT 544 plakalı salon araç ile  anayolda seyretmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden İskele - Ercan anayoluna çıkış yapınca  İskele istikametine doğru seyretmekte olan Hasan Oykun (E-59) yönetimindeki LN 010 plakalı araç ile çarpıştı
Kaza sonucu yaralanan  JT 544 plakalı araç sürücüsü Cemal Emirhan  ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Murat Demiray, LN 010 plakalı araç sürücüsü Hasan Oykun  ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Pervin Oykun  hafif şekilde yaralandı.
Yaralıların sevk edildikleri ı Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri sürüyor.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.