banner913
banner932
banner1012

Gazimağusa’da yasal emirlere uymayan iki diskoya yasal işlem yapıldı

banner1020

banner974
Gazimağusa’da yasal emirlere uymayan iki diskoya yasal işlem yapıldı

banner971
Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Lions Garden” ve “Glapsides Disko Bar” işletmecileri hakkında, covid-19 tedbirleri kapsamındaki  yasal emirlere uymadıkları gerekçesiyle yasal işlem yapıldı. 
Polis Basın Bülteni’ne göre, “Lions Garden” isimli diskonun, ilgili bakanlık tarafından “16 Kasım tarihine kadar tüm diskoların kapalı olması” emredilmesine rağmen açık ve faaliyette olduğu tespit edildi. Bahse konu eğlence yeri işletmecisi O.G. hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor. 
Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Glapsides Disko Bar” isimli diskonun da aynı şekilde, diskoların kapalı olması emredilmesine rağmen açık ve faaliyette olduğu tespit edildi. Bahse konu eğlence yeri işletmecisi M.K. hakkında yasal işlem başlatılırken soruşturma devam ediyor. 


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.