banner913
banner932
banner1012

Fren yerine gaz pedalına basınca dere yatağına uçtu

banner1020

Yenikent'te faaliyet gösteren Kiler Marketin park yerine kullanımındaki PF 144 plakalı aracı ile giden Adnan Yaseen (E-31), aracının fren pedalı yerine, yanlışlıkla gaz pedalına basması sonucu Mirage Restoran arkasında bulunan dere yatağına düştü

banner974
Fren yerine gaz pedalına basınca dere yatağına uçtu

banner971

Gönyeli'de dün gece fren yerine yanlışlıkla gaz pedalına basınca dere yatağına uçan araçta bulunan 2 kişi itfaiye ekiplerince çıkartıldı. Olayda yaralanan olmadı.

Polisin açıklamasına göre, dün akşam saat 18.30 sıralarında, Yenikent'te faaliyet gösteren Kiler Marketin park yerine kullanımındaki PF 144 plakalı aracı ile giden Adnan Yaseen (E-31), aracının fren pedalı yerine, yanlışlıkla gaz pedalına basması sonucu Mirage Restoran arkasında bulunan dere yatağına düştü. 

Bahse konu şahıs ve araçta yolcu olarak bulunan kadın itfaiye ekipleri tarafindan dere yatağından çıkarıldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.