banner913
banner932
banner1012

Falyalı’nın korumalarına toplam 7 yıl hapis

banner1020

İş insanı Halil Falyalı’ya düzenlenen suikast sırasında havaya ateş açan Falyalı’nın iki yakın korumasına toplam 7 yıl hapis cezası verildi

banner974
Falyalı’nın korumalarına toplam 7 yıl hapis

banner971
 
 
Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili kanunsuz ateşli silah taşımak ve kullanmaktan tutuklu bulunan Falyalı’nın korumaları Türkistan Gülce’ye 4 yıl, Halil Işık'a ise 3 yıl hapis cezası verildi.
Dün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Türkistan Gülce kanunsuz ateşli silah taşımak, kullanmak ve tasarruf etmekten 4 yıl; kanunsuz patlayıcı madde taşımaktan ve tasarruf etmekten de 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Türkistan Gülce’nin hapislik cezalarını birlikte çekmesine emir verildi.
Halil Işık ise, kanunsuz ateşli silah taşımaktan, kullanmaktan ve tasarrufundan 3 yıl, kanunsuz patlayıcı madde taşımaktan ve tasarruf etmekten de 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Halil Işık da cezalarını birlikte çekecek.
Şubat ayında olayla bağlantısı olduğu iddiasıyla tutuklanan Türkistan Gülce ve Halil Işık, yargılanma sürecini cezaevinde bekliyordu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.