banner913
banner932
banner1012

Failler aranıyor

banner1020

Bellapais'te önceki akşam 67 yaşındaki Mehmet Akacan'a silahlı saldırı düzenleyen saldırganlar henüz yakalanmadı

banner974
Failler aranıyor

banner971

 
Bellapais'te önceki akşam silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan işadamı Bulut Akacan'ın babası 67 yaşındaki Mehmet Akacan'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.
Beylerbeyi’ndeki evinin önüne arabasını park edip içeriye girmek üzere olan Mehmet Akacan, kapısının önünde bekleyen bir kişinin açtığı ateş neticesinde, bacağına isabet eden 5 kurşunla yaralanmıştı.
Olayın ardından Bulut Akacan, yaşanan olayla ilgili Ulucanlar ailesini suçlayarak, bu olayın failinin Ulucanlar ailesi olduğunu iddia etmişti.
Polis, saldırı sonrası kayıplara karışan fail ya da failleri bulmak için soruşturmasını sürdürüyor.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan’ı kabul etti.
Tatar kabulde, Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan’dan iş insanı Bulut Akacan'ın babası 67 yaşındaki Mehmet Akacan’ın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı ve yürütülen soruşturmayla ilgili bilgi aldı.


Cumhurbaşkanı Tatar, Polis Genel Müdürü Soyalan'dan soruşturmayla ilgili bilgi aldı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.