banner913
banner932
banner1012

Elektrik akımı can aldı

banner1020

Girne- Lefkoşa yolundaki reklam panosu üzerinde projektör montesi yaparken elektrik akımına kapılan 28 yaşındaki Meles Haileu yaşamını yitirdi

banner974
Elektrik akımı can aldı

banner971
 
Girne- Lefkoşa yolu üzerinde bulunan bir reklam tabelasında elektrik işi için çalışan 28 yaşındaki Meles Haileu, tabela üzerindeki elektrik akımına kapıldı. Ağır şekilde yaralanan Haileu, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Olay dün saat 10:30 sıralarında meydana geldi.
Lefkoşa-Girne Anayolu’nun birinci kilometresi üzerinde bulunan bir reklam panosu üzerinde, projektör montesi yapmakta olan 28 yaşındaki Meles Haileu elektrik akımına kapılarak ağır şekilde yaralandı.
Haileu, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Yürütülen soruşturma kapsamında olayda ihmali görülen 40 yaşındaki isminin baş harfleri G.H. tutuklandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.