banner913
banner932
banner1012

Ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil takla attı… Üç kişi yaralandı

banner1020

Dipkarpaz-Yenierenköy ana yolundaki kazada 17 yaşında 3 genç yaralandı

banner974
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil takla attı… Üç kişi yaralandı

banner971
 Dipkarpaz - Yenierenköy ana yolunda dün akşam meydana gelen trafik kazasında ehliyeti bulunmayan 17 yaşındaki Serhat Akkurt’un kullandığı araba takla attı, tümü de 17 yaşında olan üç kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre dün 19.30’da Serhat Akkurt (E-17) yönetimindeki KR 055 plakalı otomobil, Dipkarpaz'danYenierenköy istikametine seyrettiği sırada sürücünün dikkatsizliği sonucu gidişine göre yolun sağından yoldan çıkarak tarladaki toprak zemine çarpıp takla atarak ağaca çarpıp, sağ yan kısmı üzerinde durdu.

Kaza sonucu yaralanan sürücü Akkurt ile araçta yolcu olarak bulunan Fehmi Alevkayalı (E-17) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından burada müşahede altına alındı.

Araçta yolcu olarak bulunan Erdem Güneş (E-17) ise kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek Cerrahi Serviste müşahede altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.