banner913
banner932
banner1012

Dikmen'de silahlı saldırı

banner1020

Dikmen’de Hakkı Beyaz’a ait eve kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunlar evin duvarına ve önündeki ağaca isabet etti, herhangi bir yaralanma olmadı. Saldırganlar kayıplara karıştı

banner974
Dikmen'de silahlı saldırı

banner971
  
Dikmen’de Safir Sokak üzerinde bulunan Hakkı Beyaz’a ait ev, kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Açılan ateş sonucu herhangi bir yaralanma olmazken, kurşunlar ikametgahın duvarına ve ikametgahın önündeki ağaca isabet etti.
Olay dün sabaha yakın saat 01:30 sıralarında meydana geldi.
Dikmen'in "Yenimahalle" bölgesi Safir Sokak’ta meydana gelen olayda ev kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırganlar kayıplara karıştı. Bölge sakinleri silah sesleri ile ayağa kalktı.
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme, Boğaz Karakolu'nda görevli polis ekipleri ve Girne Adli Şube, Beyaz’ın evinde öğle saatlerine kadar inceleme yaptı.
Bölge sakinlerinin de ifadelerine başvuran polis, Beyaz’ın evindeki kamera görüntülerini mercek altına aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.