banner913
banner932
banner1012

Dikkatsizliği pahallıya mal oldu

banner1020

banner974
Dikkatsizliği pahallıya mal oldu

banner971
Lefkoşa'nın Göçmenköy bölgesindeki Metropol Işıklarında öğleden sonra dikkatsiz sürücnün neden olduğu kaza ucuz atlatıldı.
Polisten verilen bilgiye göre, kaza bugün saat 15.30 sıralarında, Lefkoşa'da Şht Mustafa Mehmet Sokak üzerinde, Selhan Zeki Hikmet yönetimindeki PH 844 plakalı araç ile kuzey istikametinden güney istikametine doğru seyrettiği sırada Metropol trafik ışıklarına geldiği zaman sağa dönülmez trafik levhasına riayet etmeden sağa Şht Ahmet Derviş Sokağa dönüşe geçmesi nedeniyle yaşandı. O esnada karşı istikametten Sht Mustafa Mehmet Sokak üzerinden gelmekte olan Mustafa Tutar yönetimindeki NY 337 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır. Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde savrulan PH 844 plakalı araç, telefon direği gergi teline çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle telefon direği kırılarak hasara uğrarken, gerilen elektrik hatları da kopmak suretiyle hasara uğramıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.