banner913
banner932
banner1012

Dikkatsizliği pahallıya mal oldu

banner1020

banner974
Dikkatsizliği pahallıya mal oldu

banner971
Lefkoşa'da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerindeki Honda Kavşağı olarak bilinen trafik ışıklarında van sürücüsünün dikkatsizliği sonucu yaşanan kazada 1 kişi yaralandı
Polisten verilen bilgiye göre, kaza bugün saat 10:40 sıralarında, Lefkoşa'da Dr Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, 33 yaşındaki Ali Emir yönetimindeki NA 527 plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada Honda kavşağı trafik ışıklarına geldiği zaman, önünde aynı istikamete doğru seyreden 65 yaşındaki Mehmet Ali Gürbüz yönetimindeki FS 777 plakalı aracın kırmızı ışık yandığı için durduğu sonrasında, söz konusu araca çarpmamak için direksiyonu sağa kırması neticesinde refüj üzerine çıkıp önce trafik ışıkları direğine ardından da FS 777 plakalı araca çarpmasıyla yaşandı.

Kaza sonucu yaralanan FS 777 plakalı araç sürücüsü Mehmet Ali Gürbüz kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.