banner913
banner932
banner1012

Dikkatsiz sürücü bilet satıcısını eziyordu

banner1020

banner974
Dikkatsiz sürücü bilet satıcısını eziyordu

banner971
Lefkoşa’da bugün akşamüzeri Fuar Kavşağı’nda meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Kaza sonucu bir araç sürücüsü ve piyango bileti satıcısı ağır yaralandı.
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre bugün saat 16.05 raddelerinde Lefkoşa'da isimsiz Sokak boyunca SM 342 plakalı salon aracı batı istikametine doğru kullanan Lefkoşa’da sakin Engin Kayhan seyretmekte olduğu yolun sonunda bulunan Yakın Doğu Bulvarı kavşağına geldiğinde, anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsiz bir şekilde bulvara giriş yapması sonucu, o esnada sağından Yakın Doğu Bulvarı boyunca soldan ikinci şerit içerisinde güney istikametine doğru seyreden Lefkoşa'da sakin Ertan Kanat yönetimindeki TDZ 332 plakalı otobüsün önünü tıkaması sonucu çarpıştılar. Çarpmanın etkisiyle sola doğru savrulan SM 342 plakalı araç, o esnada Fuar Alanı önünde yüzü doğuya bakar şekilde sandalyede oturmakta olan Piyango bileti satıcısı Lefkoşa’da sakin Tuğrul Mankır ve Tuğrul Mankır tarafından ön kısmı kuzey istikametine bakar şekilde park halinde bırakılan FJ 680 plakalı salon aracın sağ yan kısmına aracının sol arka kısmı ile çarptı.
Kaza sonucu yaralanan SM 342 plakalı araç sürücüsü Engin Kayhan ve sandalyede oturmakta olan Tuğrul Mankır, kaldırılmış oldukları LDH Acil Servisi’nde yapılan ilk yardım tedavilerine müteakip ayni serviste müşahede altına alındılar.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.