banner913
banner932
banner1012

Çeşitli ziynet eşyaları çalınan kişiler Lefkoşa Adli Şube'ye başvursun

banner1020

banner974
Çeşitli ziynet eşyaları çalınan kişiler Lefkoşa Adli Şube'ye başvursun

banner971

Polisten yapılan duyuru ile Lefkoşa'da Mart-Haziran 2020 yılı tarihleri arasında çeşitli ziynet eşyaları çalınan ve bulunamayan kişilerin Lefkoşa Adli Şube'ye başvurmaları istendi

Polis'in yapmış olduğu duyuru şöyle:

"Halkımızın Dikkatine: 2020 yılı Mart - Haziran ayları içerisinde, Lefkoşa'da bazı ikametgahlardan çalınan ziynet eşyaları, cep telefonları, kol saatleri ve güneş gözlükleri bir zanlının tasarrufunda bulunarak emare olarak alınmıştır. Çalınan bazı eşyaların sahiplerine ulaşılırken, bazı emarelerin sahiplerini tespit etmek mümkün olmamıştır. Belirtilen tarih aralığında eşyası çalınan şahısların, mesai saatleri içerisinde Lefkoşa Adli Şubeye giderek bulunan eşyaların kendilerine ait olup olmadıklarını teyit ederek polise yardımcı olmaları önemle rica olunur.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.