banner913
banner932
banner1012

Bir yıldır kaçak yaşıyordu!

banner1020

Lefkoşa- Güzelyurt anayolunda yapılan kontrolde tasarrufunda bıçak bulunan Afrika uyruklu Junius Mulbah tutuklandı. Zanlının KKTC’de bir yıldır kaçak yaşadığı ortaya çıktı

banner974
Bir yıldır kaçak yaşıyordu!

banner971

 
Lefkoşa- Güzelyurt anayolunda yapılan kontrolde tasarrufunda bıçak bulunan zanlı Junius Mulbah tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Güzelyurt Polis Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Hasan Sönmez, gerçekleştirilen  kontrolde Lefkoşa- Güzelyurt anayolu üzerinde zanlı Junius MULBAH JR'ın 11 Eylül 2022 tarihinde, saat 01.15 raddelerinde tespit edildiğini belirterek, zanlının kullanımında bulunan JP 297 plakalı salon araçta yapılan aramada ağız uzunluğu 11 cm, toplam uzunluğu ise 24 cm olan sivri uçlu bıçağın bulunarak emare olarak zapt edildiğini kaydetti. Zanlının muhaceret kaydıyla ilgili yapılan araştırmada 30 Eylül 2021'den bu yana toplamda 346 gün ikamet izinsiz ikamet ettiğinin anlaşıldığını vurgulayan Sönmez, soruşturmanın yeni başladığını söyledi. Sönmez, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi adına zanlının aleyhine 3 gün tutukluluk emri talep etti.
Huzurunda verilen şehadeti değerlendiren Yargıç Aysu Çakan Alakan, istenilen tutukluluk emrini verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.