banner913
banner932
banner1012

Beyarmuda bölgesinde üç farklı yerde yangın

banner1020

banner974
Beyarmuda bölgesinde üç farklı yerde yangın

banner971
İncirli - Köprü ve Beyarmudu köyleri arasındaki arazilerde üç ayrı noktada meydana gelen yangınların 2'si kontrol altına alınırken, biri henüz söndürülemedi.
Polisten verilen bilgiye göre bugün saat 12:15 sıralarında, İncirli - Köprü ve Beyarmudu köyleri arasındaki arazilerde üç ayrı noktada yangın meydana geldi.

Köprü - İncirli köyleri arasında meydana gelen yangın sonucu 15 dönüm anız yanarken, İncirli köyünün güney batı kısmındaki yaklaşık 200 dönümlük kıraç arazide başlayan yangın sonucu ise makilik alan ve anızlar yandı. Bu iki noktadaki yangın itfaye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.
İncirli - Beyarmudu köylerinin kuzey batı kısmındaki arazide başlayan yangın ise henüz kontrol altına alınamadı. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.