banner913
banner932
banner1012

Baltayla başına vurdular

banner1020

Mağusa’da Çanakkale göleti şehit arsaları bölgesinde Nijerya uyruklu öğrencilerin arasında çıkan kavgada başına demir balta ile vurulan Chibuzor Okube ağır şekilde yaralanırken, Nijerya uyruklu iki öğrenci ise tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

banner974
Baltayla başına vurdular

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da dün akşam Nijerya uyruklu öğrencilerin arasında çıkan kavgada başına sert bir cisimle darbe alan Chibuzor Okube ağır yaralanırken, Michael Ebuka Nnebe ve Mousa İdris ise “Ağır yaralama” ve “Katle teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Nnebe ve İdris aleyhine 1’er günlük tutukluluk süresi temin edilirken, mesele ile bağlantısı olan kişiler ise aranıyor.

ZANLILARDAN BİRİ HASTANEDE, DİĞERİ OLAY YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Meselenin tahkikat memuru Halil Metin, Chibuzor Okube’nin 25 Ocak tarihinde Mağusa’da Çanakkale göleti şehit arsaları bölgesinde kimliği meçhul şahıslar tarafından başına sert bir cisim vurulmak suretiyle ağır yaralandığını açıkladı. Ayni gün mesele ile bağlantısı olduğunu tespit ettikleri zanlı Michael Ebuka Nnebe’nin Mağusa Devlet Hastanesi’nde, zanlı Mousa İdris’in ise olay yerinde tespit edildiğini belirten Metin, zanlıların tutuklandığını söyledi. Metin, ayni gün olay yerinde yapılan incelemede ise 1 adet küçük demir balta ile 1 adet demir boru tespit ederek emare aldıklarını açıkladı.

ŞUURU KAPALI, HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Polis Memuru Halil Metin, kavgada ağır şekilde yaralanan müşteki Chibuzor Okube’nin Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyat edildiğini ve nöroloji servisinde müşahade altına alındığını belirterek, müştekinin şuurunun kapalı olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Metin, aranan kişilerin olduğunu ve incelenmesi gereken kamera kayıtlarının olduğunu ifade ederek her 2 zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Michael Ebuka Nnebe ve Mousa İdris’in 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.